HTML

fürdőszoba

fürdőszobai kellékek, berendezések, kiegészítők blogja.

Friss topikok

Linkblog

lakásfelújítás olcsón...

2009.01.06. 11:59 space

Persze mindenki olcsón akar mindent, de ha lehet,akkor csakis a legjobbat. Ha lakásfelújításról van szó, akkor mi vagyunk a 10 millió alkudozó országa. Ez sokszor vezet oda, más szolgáltatásra is jellemzően, hogy kitermel egy olyan réteget a szolgáltatók közül, akik képesek a béka segge alá menni az árakkal, természetesen mindent megígérve a megrendelőnek. Teszik ezt azért, mert úgy gondolják, hogy ha jól átvágják az embereket, akkor még mindig marad annyi hasznuk, hogy ellébecoljanak a pályán. Így gyakorlatilag tönkre teszik saját magukkal együtt az egész szakmát anélkül, hogy tudatában lennének ennek. Ez hozza magával azt is, hogy magyarországon mindenki ingyen akar mindent. ha ma egy szolgáltató olyan árképzést választ, hogy miközben minőséget nyújt ragaszkodik az áraihoz, akkor jobb, ha más területen próbálkozik. A lakásfelújítás sajnos az a szegmense a szolgáltató iparnak, ami jelen pillanatban a legjobban fel van hígulva és ezáltal a legtöbb kókler itt található.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://furdoszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr59861145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DavidCroft 2009.01.20. 18:02:05

Teljesen egyet értek az előttem szólóhoz. Nagyon sok hozzá nem értő van a szakmában. Sokan csak azért csinálják mert másból nem tudnak megélni és lakatos vagy hentes az igazi szakmájuk. Ezekkel az igazi szakember nem is akar versenyezni, nem nézi őket sokra, főleg mikor pl. a Sasad lakóparkban harmadáért vállalják a munkákat a Gropius pedig az alulméretezett költségvetéséből a silány munkákat átveszi, mert ugye a lakásokat át kell adni. Van az olyan ember aki megfizeti a norma szerinti kivitelezési árat, és kap egy I. o. munkát, és van aki a legolcsóbbat kiválasztja és utána bosszankodik. Az ilyen meg is érdemli. Csak gratulálni tudok hozzá.
süti beállítások módosítása